NIJE SAMO LUČIĆ: Još jedan miljenik Grobara "odjavio" Partizan
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

AU

NIJE SAMO LUČIĆ: Još jedan miljenik Grobara "odjavio" Partizan

Veliko razočaranje za navijače

Objavljeno:

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je najavio povratak nekadašnjih igrača na leto, a u javnosti ne prestaje da spekuliše o tome ko bi ponovo mogao da zaduži crno-beli dres.

Košarkaš Bajerna Vladmir Lučić ima ugovor sa nemačkim klubom sve do leta 2025. godine i ne razmišlja o promeni sredine naredne sezone.

- U godinama sam u kojima je važno samo jedno, to je šta govori moje telo. Ako ostanem u formi i nastavim da pomažem timu, definitivno mogu da zamislim da ostanem duže u Minhenu. Međutim, nisam neko ko želi da dobije novi ugovor zbog mojih prethodnih nastupa i zasluga, a onda na kraju ne budem u mogućnosti da pomognem. Ali zapravo još ne razmišljam o 2025. godini - rekao je Lučić.

Lučić na meču protiv Partizana
Lučić na meču protiv Partizanafoto: Starsport©

Nedavno je priznao da od odlaska iz Srbije nije bilo kontakata sa bivšim klubom.

- Od trenutka kada sam odlazio, nikada nisam imao kontakte te vrste s klubom. Takođe, znam da nikada ne bih došao u Partizan, ukoliko nisam spreman da pomognem, da budem na nivou na kome je sada, posebno sa Željkom Obradovićem u poslednje dve godine kada se prave ovakvi rezultati. Imam ugovor sa Bajernom do juna 2025. Tog leta imaću 36, što su ozbiljne košarkaške godine. Nikad se ne zna. Sve zavisi kako se budem osećao. Šta će tada da se dešava, mislim da niko na to ne može da utiče - rekao je Lučić za "Mozzart Sport".

Slična je situacija sa Janom Veselim koji je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Barselonom.

Jan Veseli
Jan Veselifoto: EPA/Alejandro Garcia

- Pitanje je i koliko ću ja još moći da igram. Da li bih voleo da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gde bih došao, naravno tu je i Fener gde sam proveo čak osam godina. Ali Partizan će uvek kod mene imati mesta i to je ljubav od početka. Ja sam počeo ovde da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće ali ne obećavam - rekao je Veseli u jednom intervjuu.

Veseli je produžio saradnju sa katalonskim gigantom do 2026. godine, što smanjuje šanse za povratak u Beograd ukoliko uzmemo u obzir koliko će će imati godina po isteku ugovora.

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.